Leden van Biljartvereniging Bergharen

Aan alle leden van Biljartvereniging Bergharen

Onderwerp: Uitnodiging Cocktailtoernooi 2018

Datum: 17 november 2018

Zoals we de laatste jaren gewend zijn willen we ook 2018 weer afsluiten met ons Cocktailtoernooi.

Het toernooi is alleen toegankelijk voor onze eigen leden. Iedereen speelt daarbij wedstrijden op zijn eigen niveau. Ook spelers die niet in competitieverband spelen zijn ook van harte welkom.

Spelers worden ingedeeld in klassen, gebaseerd op het actuele moyenne op 1 december 2018, bij recreanten wordt een zo reëel mogelijke inschatting gemaakt.
Zie daarvoor bijgaand wedstrijdreglement.
De klasse is bepalend voor het aantal te maken caramboles in de diverse spelsoorten.

Voor de poulewedstrijden hebben we 5 dagdelen gereserveerd, namelijk:
woensdag 12 december (’s avonds)

vrijdag 14 december (’s avonds)

maandag 17 december (’s middags)

woensdag 19 december (’s middags)
donderdag 20 december (’s avonds)

We hebben dagdelen gekozen waarop in ons Biljarthome geen competitiewedstrijden staan gepland.

Hoeveel en welke dagdelen we nodig hebben voor de poulewedstrijden kan pas worden bepaald als we alle inschrijvingen binnen hebben.
Daarom willen we graag van iedereen weten op welke dagdelen men niet kan spelen.

Bij de poule indeling wordt hiermee dan zoveel mogelijk rekening gehouden.

De beste 8 spelers gaan vervolgens naar de tweede ronde op donderdagavond 27 december.
Op vrijdagavond 28 december spelen we als afsluiting de halve finales en de finale.

De aanvang van de avondwedstrijden is 19:00 uur.

De aanvang van de middagwedstrijden is 13.30 uur.

Aanmelden kan tot uiterlijk op 1 december:

• Door een mail te sturen naar:  wlowiessen@gmail.com
    Vermeld in de mail ook op welke dag(en) je niet kunt spelen.

• Op de intekenlijst in het biljarthome.

Nadat de inschrijvingen bekend zijn volgt zo spoedig mogelijk het wedstrijdschema.
Bijgaand ter informatie het wedstrijdreglement.

De toernooi-leiding,

Thé van Summeren / Wim Lowiessen / Jo Francissen / Toon Kersten